|BS| BBQ RESTAURANT

BBQ restaurant Black Smoke Rotterdam mixt global BBQ traditions met lokale invloeden voor een rock-your-socks-off BBQ-ervaring. Traditionele gerechten krijgen een Black Smoke makeover en worden vergezeld door originele vurige creaties van ons creatieve team Pitmasters. Het resultaat is een gebalanceerde menukaart waarbij je middels onze ‘dark side’ je kunt uitleven met ‘low & slow’ en ‘hot & fast’ BBQ classics zoals Spare-ribs, brisket, pulled pork, burgers en een premium selectie steaks van Meesterslager Chateaubriand. Dit heavy grill en smoke werk wordt terug in balans gebracht met onze ‘bright side’ dishes waarin toegankelijke delicate gerechten met een lik vuur en een vleug rook de geliefde Black Smoke signature krijgen. Benieuwd naar onze menukaart(en)? Bekijk deze hier.

Hells kitchen

Onze pitmasters temmen de vurige vlammen in hun hell’s kitchen. Hier wordt gewerkt met hout gestookte smokers voor de yankee-style ‘low & slow’ BBQ-gerechten. Een custom build Argentijnse parrilla grill waar ‘hot & fast’ grill classics op bereid worden en een vlammenzee aan andere hout- en vuur gestookte installaties voor de bereiding van unieke next level BBQ gerechten. A kitchen has never been this hot! Wil jij graag een kijkje in onze keuken nemen? Dat kan! Reserveer dan een van onze hot seats via de online reservering module.

Tafel of hot seats reserveren