|BS| FRIENDS

Een concept zoals Black Smoke staat er niet alleen voor, samen met onze vrienden verzorgen wij ‘rock your socks off’ lunch-, diner- en borrelbelevingen. Momenten die doorspekt zijn met het vurige ambacht en die het leven kwalitatief vieren. Want kwaliteit, daar gaan we voor en staan we voor. We zijn er trots op dat we samen mogen werken met onderstaande vrienden, hun producten en diensten deel uit kunnen laten maken van ons aanbod en dat we daarmee jou de onvervalste Black Smoke experience bieden. 

Een oudere broer is goud waard! Rotterdam is het jonge broertje van het succesvolle Black Smoke Antwerpen. Deze oude broer heeft de loopgraven aangelegd, de strijd voor langer opblijven en later thuiskomen overwonnen en ons de opvoeding gegeven zodat wij vanaf de start kunnen vlammen als een dorstige puber op Ibiza. Bezoek onze oudere broer dus zeker als je afzakt naar het zuiden en maak kennis met Black Smoke Antwerpen voor de ultieme BBQ ervaring met Vlaamse Flair.

www.blacksmoke.be

Holy moly, they made it! Nee, ze hebben het niet gehaald, zij hebben het gemaakt! Black Smoke Rotterdams kick ass interieurdesign is ontsproten uit de creative minds van de mensen die je beter niet voor 10 uur ’s ochtends belt. Voor een spraakmakend interieur waar het ook nog eens optimaal en efficient werken is moet je deze Vlaamse vrienden hebben, daar steken wij onze handen voor in het vuur. Echt.

www.notbeforeten.be

Burning brother en altijd fikkende tweede speeltuin van Jord Althuizen en zijn crew Pitmasters. Exclusief feestje voor 4.000 man of festival met 60.000 bezoekers met trek in iets authentieks? Better call de patronas familias van de BBQ Catering Smokey Goodness. Altijd in voor een feestje en altijd verrassend lekker. 

www.smokeygoodness.nl

Meesterslager Johan van Uden en Dirk Huisman van Chateaubriand staan met hun Schotse en Ierse gras gevoerde rundvlees, vergaande vleeskennis en tomeloze passie garant voor een premium BBQ beleving bij Black Smoke Rotterdam. Hofleverancier voor het vlees dat wij op de parrilla grill slingeren en deze worst wizzards zijn de mannen achter onze unieke ‘one of a kind’ BS Sausagefest. Kortom, nothing but the best.

www.chateaubriand.nl 

www.hetlekkerstevlees.nl 

Chicago’s finest brewery. Deze vrolijke vogel is de Atlantische oceaan overgevlogen en heeft zijn nest aardig gebouwd in Black Smoke Rotterdam. Je proeft bij ons altijd minimaal 3 van hun brews op de tap en een hele range op fles en in blik. Soms mainstream maar veel vaker nog exclusief en alleen bij ons verkrijgbaar. Catch him voordat hij weer doorvliegt. 

www.gooseisland.com

Black Smoke Antwerpen is geboren en getogen op de site van stadsbrouwerij de Konink en sja, afkomst verloochent zich niet. Daarom tref je in stiefkind Black Smoke Rotterdam Duvel on tap en een selectie van Belgiums finest op fles van de Duvel Moortgat familie.

www.duvelmoortgat.be

“Worship tradition, destroy convention” aldus Denham the Jeanmaker. Great minds think alike, en als het aan ons ligt, zien wc er ook gelijk uit. Daarom steken we onze medewerkers maar al te graag in de rugged en tough kleding van dit iconische merk. 

www.denhamthejeanmaker.com

Sit, sip sipping rum en enjoy! Black Smoke is Europe’s first met een unieke Santa Teresa bar waar de bijzonder kwalitatieve rum uit Venezuela centraal staat. Geniet hem puur, on the rocks of in een van onze cocktails, we guarantee dat je voor een refill gaat. 

www.santateresarum.com