|BS| COCKTAILBAR

In de hottest cocktailbar van Rotterdam switchen de infamous |BS| bartenders zonder schroom tussen het shaken van award-winning cocktails, het tappen van craft beers en het inschenken van wereldse wijnen of een alcohol free mocktail. Whatever floats your boat. Jij brengt de dorst, wij de lusciuos liquids.

Cocktails

Onder de vurige vleugels van Hoofdbartender Donald Simmons shaked en stirred het team een breed spectrum creative cocktails op basis van premium spirits, home made siropen en bitters. Of je nou van rokerige darkness of een ray of light in je glass wenst, de Bartenders mixen en fiksen het voor je.

Better beers

Ben je minder van het shaken en stirren en loop jij warm van het betere tap of ‘plop’ werk? Met 11 bieren op tap uit o.a. Chicago, België en onze Rotterdamse achterburen en ruim 20 bieren op fles kom je geen schuimend gerstenat te kort. Het Black Smoke assortiment omvat een brede selectie Goose Island bieren uit Chicago en het betere werk uit België zorgvuldig samengesteld voor een goede pairing met onze gerechten en bar snacks uit de hell’s kitchen.

Worldly wines

Tijdens onze inspiratie reizen hebben we in menig continent in een druif kunnen knijpen. We hebben de beste wijnen geselecteerd, mee naar Rotterdam genomen en in onze ‘holy smoke wat vet!’ wijnkast gestoken. We bieden je een breed pallet variërend van ‘lekker geprijsd’ tot ‘let’ spend some cash’ per glas en per fles. Iets te vieren? Let’s pop a bottle of bubbles!

Bekijk de BS Drankenkaart