|BS| GROEPSBOEKINGEN EN FEESTEN

You have the crowd, we got the party! Lees hier alles over groepsboekingen en feesten bij Black Smoke Rotterdam om uw groep of gezelschap een vurige lunch, diner of feest voor te schotelen.

Groepsboekingen

Zoekt u een unieke setting voor uw upcoming party? Onze grote chef’s table leent zich perfect voor uw verjaardagsfeest, huwelijk of diner met vrienden. (maximum 20 personen) Uitgefeest aan tafel? Geen reden om al naar huis te gaan. Geniet na in onze bar waar op zaterdags de DJ achter de draaitafel voor flaming hot tunes zorgt.

Contacteer groepen@blacksmoke.nl voor meer info. Let’s start planning!

GROEPSGROOTTE 8-11: Voor gezelschappen van 8 tot en met 11 personen voorzien we een beperkte dinerkaart.

GROEPSGROOTTE 12+: Voor gezelschappen vanaf 12 personen vragen we om één menukeuze te maken. Samen met een passende drankenformule kunt u er dan een all-in ervaring van maken.

 

Feesten bij Black Smoke

Heb je iets te vieren en wil je er een echt spektakel van maken? Contacteer groepen@blacksmoke.nl en plan jouw feest of event bij Black Smoke. Onze locatie is op maandag, dinsdag, woensdag in zijn geheel af te huren voor een exclusief event.

Photoshoots en filmopnames

Onze unieke inrichting maakt van Black Smoke een populaire locatie voor fotoshoots en filmopnames. Contacteer meatme@blacksmoke.nl voor meer informatie. Prijzen op aanvraag!