Belangrijk: In verband met de getroffen corona maatregelen en de beperking op het totale aantal gasten dat wij mogen ontvangen vragen wij momenteel om een aanbetaling per reservering. Dit bedrag is een tegoed wat op de avond zelf met de restaurantrekening wordt verrekend. Bij annulering langer dan 24 uur voor de reservering wordt de aanbetaling teruggestort. Bedankt voor jouw begrip en let’s BBQ!

|BS| RESERVEREN: NEW GAME, NEW RULES

Per 1 juni mogen wij (onder voorbehoud) de deuren van het geliefde BBQ restaurant heropenen. Als Black Smoke nemen wij de corona regels en richtlijnen voor jou en onze veiligheid uiterst serieus en volgen deze nauwgezet op. Dit betekent dat wij als restaurateur en jij als gast samen een nieuw gastvrijheidspel gaan spelen en daarbij gelden dan ook nieuwe spelregels. Onderstaand nemen we deze graag met je door, want als we niet valsspelen gaan we er gewoon een hele gezellige beleving vol lekker vuurgestookt eten en damn good drinks van maken!

Let op: Bij een gemaakte reservering plaatsen we je aan een tafel, dat beloven we je. Deze tafel kan echter binnen zijn in het restaurant of buiten onder onze overdekte en bijverwarmde luifel. Bij mooi weer komen er extra tafels beschikbaar om te reserveren, dit wordt per week bekeken.

RULES OF THE GAME:

RESERVEREN VERPLICHT: Het maken van een reservering is een vereiste om bij ons binnen of op het terras een tafel te krijgen. Je controleert snel de beschikbaarheid en maakt eenvoudig een reservering via de handige tablebooker hier links. Maak je liever telefonisch een reservering? Dat kan, bel dan tijdens onze openingstijden naar +31(0)10-311 83 00.

SHIFTS: Door de opgelegde overheidsmaatregelen zijn we zeer beperkt in het aantal gasten die we initieel per dag kunnen ontvangen. Daarom gaan wij met twee shifts werken. Hoe gaat dit in zijn werk? Er bestaan 2 shifts per lunch en dinerservies:

LUNCH (vrijdag tot en met zondag):
Vroege shift: aankomst tussen 12:00 en 13:30. Hierbij heeft u de tafel(s) 1,5 uur tot uw beschikking.
aankomst 12:00, vertrek uiterlijk 13:30
aankomst 12:30, vertrek uiterlijk 14:00
aankomst 13:00, vertrek uiterlijk 14:30
Late shift: aankomst na 14:00 vrij gebruik van de tafel tot 16:30

DINER (woensdag tot en met zondag):
Vroege shift: aankomst tussen 17:00 en 18:00. Hierbij heeft u de tafel(s) 2 uur tot uw beschikking.
aankomst 17:00, vertrek uiterlijk 19:00
aankomst 17:30, vertrek uiterlijk 19:30
aankomst 18:00, vertrek uiterlijk 20:00
Late shift: aankomst na 19:15 geen tijdslimiet op gebruik van de tafel.

AANBETALING: Door de strenge beperking in het aantal gasten dat wij mogen ontvangen zijn de reserveringen op dit moment niet vrijblijvend en dient iedereen een aanbetaling te doen van €25,- per persoon. Deze aanbetaling doe je eenvoudig met een credit card via de tablebooker reserveringstool of door het bedrag naar het volgende bankrekeningnummer NL32RABO0331136430 onder vermelding van jouw reserveringsdatum, naam en aantal gasten over te maken. Deze aanbetaling wordt bij het afrekenen vanzelfsprekend in mindering gebracht. Bij annulering van jouw reservering krijg je de aanbetaling terug mits er meer dan 24 uur vooraf wordt geannuleerd. Daarna is de aanbetaling niet terugvorderbaar. Een serieuze spelregel waarvoor wij op jouw begrip rekenen.

BELANGRIJKE RICHTLIJNEN:

  • Vooralsnog geldt de opgelegde richtlijn dat er tussen ALLE gasten ouder dan 12 jaar minimaal 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Er is momenteel veel discussie en overleg hierover maar tot het moment dat dit wordt weerlegd moeten wij en jullie hier van uitgaan.
  • Bij binnenkomst is het desinfecteren van de handen verplicht. Uiteraard voorzien wij hiervoor de benodigde hygienische voorzieningen.
  • Wij verwachten van alle gasten dat zij de aanwijzingen van het personeel en de richtlijnen respecteren en opvolgen. Geen gehoor hieraan geven zal leiden tot het moeten verlaten van ons restaurant.
  • Bij binnenkomst zullen er enkele gezondheidsvragen beantwoord moeten worden (zie onderstaande afbeelding). Indien je nu al weet dat je op één van deze vragen straks ‘ja’ moet beantwoorden verzoeken wij je om jouw reservering te annuleren daar een ‘ja’ betekent dat je straks ook het restaurant niet mag betreden.

GOOD TIMES: Al met al is uit eten gaan niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen. Je mag er echter op vertrouwen dat ook met bovenstaande in acht genomen te hebben wij jou zullen ontvangen in een gastvrije omgeving, met vriendelijke service en de lekkerste op vuur bereide gerechten. We staan na 2,5 maanden sluiting te springen om dat te mogen doen waar wij voor gaan: jou een fijne, zorgeloze avond bezorgen. Ladies & gentleman, start your fires en wees welkom.