BELLEN VOOR LAST MINUTE TAFELS:
Indien je via onderstaande reserveringstool geen beschikbare tafels meer treft bel ons dan op +31(0)10-311 83 00 om te zien of je nog last minute een tafel kunt scoren. Afhankelijk van het weer hebben we wellicht nog tafels beschikbaar op ons overdekte en bij verwarmde terras of in de terrastuin.

|BS| RESERVEREN: NEW GAME, NEW RULES

Als Black Smoke nemen wij de corona regels en richtlijnen voor jou en onze veiligheid uiterst serieus en volgen deze nauwgezet op. Dit betekent dat wij als restaurateur en jij als gast samen een nieuw gastvrijheidspel gaan spelen en daarbij gelden dan ook nieuwe spelregels. Onderstaand nemen we deze graag met je door, want als we niet valsspelen gaan we er gewoon een hele gezellige beleving vol lekker vuurgestookt eten en damn good drinks van maken!

Let op: Bij een gemaakte reservering plaatsen we je aan een tafel, dat beloven we je. Deze tafel kan echter binnen zijn in het restaurant of buiten onder onze overdekte en bijverwarmde luifel. Bij mooi weer komen er extra tafels beschikbaar om te reserveren, dit wordt per week bekeken.

RULES OF THE GAME:

RESERVEREN VERPLICHT: Het maken van een reservering is een vereiste om bij ons binnen of op het terras een tafel te krijgen. Je controleert snel de beschikbaarheid en maakt eenvoudig een reservering via de handige tablebooker hier links. Maak je liever telefonisch een reservering? Dat kan, bel dan tijdens onze openingstijden naar +31(0)10-311 83 00.

BELANGRIJKE RICHTLIJNEN:

  • Vooralsnog geldt de opgelegde richtlijn dat er tussen ALLE gasten ouder dan 12 jaar die geen gezamenlijk huishouden vormen minimaal 1,5 meter afstand gehouden moet worden.
  • Bij binnenkomst is het desinfecteren van de handen verplicht. Uiteraard voorzien wij hiervoor de benodigde hygiënische voorzieningen.
  • Wij verwachten van alle gasten dat zij de aanwijzingen van het personeel en de richtlijnen respecteren en opvolgen. Geen gehoor hieraan geven zal leiden tot het moeten verlaten van ons restaurant.
  • Bij binnenkomst zullen er enkele gezondheidsvragen beantwoord moeten worden (zie onderstaande afbeelding). Indien je nu al weet dat je op één van deze vragen straks ‘ja’ moet beantwoorden verzoeken wij je om jouw reservering te annuleren daar een ‘ja’ betekent dat je straks ook het restaurant niet mag betreden.

GOOD TIMES: Al met al is uit eten gaan niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen. Je mag er echter op vertrouwen dat ook met bovenstaande in acht genomen te hebben wij jou zullen ontvangen in een gastvrije omgeving, met vriendelijke service en de lekkerste op vuur bereide gerechten. We staan nog altijd onverminderd te springen om dat te mogen doen waar wij voor gaan: jou een fijne, zorgeloze avond bezorgen. Ladies & gentleman, start your fires en wees welkom.