|BS| TAFEL RESERVEREN

Voor kleine gezelschappen en groepen (tot en met 6 personen) kan je reserveren voor Black Smoke Rotterdam via onze online reserveringsmodule. Voor grotere groepen lees hieronder de mogelijkheden. Wil je geen tafel maar het hele restaurant afhuren? Probeer het eens via: groepen@blacksmoke.nl.

Individual bookings

ONLINE: Graag raden wij aan de beschikbaarheid te controleren en een tafel te reserveren via onze handige reservatietool tablebooker hiernaast. Voor groepen kleiner dan 7 personen kan er niet gereserveerd worden via e-mail. Via Facebook Messenger of Instagram is reserveren niet mogelijk, reservaties die wij op deze manier ontvangen worden niet beantwoord. Keep it orderly people!

BY PHONE: Reserveren kan ook telefonisch via +31(0)10-311 83 00

Diner & lunch reservaties enkel mogelijk voor het restaurant. Ons terras werkt in de avond met een ‘first-come, first-serve’ systeem, hier kan  dus niet voor gereserveerd worden.

Group Bookings

Voor grotere gezelschappen (vanaf 7 personen) graag uw reserveringswensen kenbaar maken via groepen@blacksmoke.nl. We gaan dan samen op zoek naar de beste plek in ons restaurant voor de ideale lunch of avond uit.

GROEPSGROOTTE 8-11: Voor gezelschappen van 8 tot en met 11 personen voorzien we een beperkte dinerkaart.

GROEPSGROOTTE 12+: Voor gezelschappen vanaf 12 personen vragen we om één menukeuze te maken. Samen met een passende drankenformule kunt u er dan een all-in ervaring van maken.

BY EMAIL: Voor groepen neemt u per email contact met ons op via: groepen@blacksmoke.nl

Seating options

RESTAURANT: Een tafel, een stoel, of bank, who cares, just get me in!

HOT SEATS: Is het een game show? Is het een stoelverwarming? Nee, het is een barstoel aan de keukentoog van onze hells kitchen waarmee je de chefs op de vingers kunt kijken en tegelijk je wenkbrauwen weg schroeit aan de vlammen van de zinderend hete keuken.

!! Hot Seat reserveringen zijn een voorkeursoptie maar geen garantie !!

CHEFS TABLE: Speciaal voor grote groepen tot 20 personen is er de holy grail of tables: de chefs table. Een grote tafel met full frontal view op het keukenspektakel. Enkel en allen per email bij groepsreservingen te bemachtigen. You want it? Groep verzamelen en mailen maar! groepen@blacksmoke.nl